Denne opskrift er super simpel, du kan vælge at købe færdiglavet indonesisk kecap manis, eller give dig i kast med at lave din egen kecap sauce, opskriften findes her
Fremgangsmåde
Lav en finthakket pasta af løg, hvidløg og galangal/ingefær - nemmest på en blender, men kan godt lade sig gøre med en kniv eller rivejern.
Rist tæmpehen sprød og tilsæt dernæst den finthakkede pasta og steg videre 2 minutter.
Tilsæt til sidst de resterende ingredienser og steg videre indtil tæmpehen er fint glaseret - smag til med salt og peber og server med det sammen med friskkogte ris.
Ingredienser
1000 g tæmpeh i tern
300 g skalotteløg
100 g hvidløg
50 g chili i skiver (styrke efter behag)
50 g galangal eller ingefær
50 g citrongræs
15 g lauerbær
75 g kokossukker eller rørsukker
230 g kecap manis (indonesisk sød soya)