Fremgangsmåde
Tilberedning af Tæmpeh:
Skær tæmpeh i mundrette stykker
Bland I en skål, soja, honning/ahornsirup, sesamolie og spidkommen.
Tilsæt tæmpehen og lad denne marinere i 30 minutter.
Steg den marinerede tæmpeh gylden i en pande og tag derefter panden af varmen.
Tilberedning Khao Soi Suppe:
Steg løg, hvidløg og ingefær I en spsk olie I ca. 3 minutter i en gryde.
Tilsæt den røde karrypasta og steg videre endnu et minut.
Tilsæt kokosmælk, grøntsagsfond, soja, sukker, fishsauce/soja og limesaft. Sæt låg på og stil tilside.
Bring vand I kog og tilbered nudlerne som anvist på pakken.
Del nudlerne i dine serveringsskåle og tilsæt et par deciliter suppe, afslut med tæmpehen på toppen og tilsæt limesaften. Pynt gerne med peanuts og koriander.
Ingredienser
300 g tæmpeh
3 spsk soja sauce
2 spsk honing eller ahorn sirup
2 spsk sesam oile
1/2 tsk spidskommen
Khao Soi Suppe
1 hakket skalotteløg
1 finthakket hvidløg
3 cm ingefær finthakket
1 and ½ spsk rød karrypasta
1 dåse full-fat kokosmælk
4 dl grøntsagsbouillon
3 spsk soja sauce
2 spsk sukker
¼ tsk gurkemeje
1 spsk of fishsauce eller tamari
2 spsk limesaft
250 grisnudler
Forslag til toppings: peanuts, lime, frisk koriander, skiver af rødløg