Den populære klassiske danske ret bare nemmere og med Tæmpeh. Dejlig ret som alle kan lide.
Fremgangsmåde
Tæmpeh skæres i tern på 1x1 cm og vendes i hvidløg og halvdelen af karrryen og olien, salt og peber.
Tæmpeh ristes dernæst 10 min i en varmluftsovn på 220 grader.
Løg, kartofler, æbler og gulerødder skæres i tern og sauteres i olie sammen med det resterende karry og tørret ingefær.
Kokosmælk og grøntsagsbouillon tilsættes og retten koger i 30 minutter - dernæst blendes med stavblender.
Saucen jævnes og smages til med salt, peber og eddike og evt. sukker.
Tæmpeh-tern tilsættes og koger med i saucen i 10 minutter.
Ingredienser
1 pakke Klassisk Tæmpeh
1 lille dåse kokosmælk
2 deciliter grøntsagsbouillon
1 stk. løg
1 stk. gulerod
1 stk. kartoffel
1 lille æble
3 spsk. rapsolie
2 spsk. Maizena
2 spsk. Karry
1 spsk. Eddike
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 spsk. finthakket ingefær
1 knivspids peber