In da club! Tæmpehens smag af sydstaternes BBQ giver en perfekt fylde og smag til din sandwich, perfekt til en nem aftensmad eller madpakken.
Fremgangsmåde
Skær tomaterne i skiver, klargør nogle pæne blade af salaten og mos avocadokødet i en lille skål med limesaften. Smag til med salt og peber.
Rist brødet i brødristeren eller på panden i lidt olie efter behag.
Skær tempehen i slices og steg stykkerne på panden i rigeligt olie indtil de får en fin stegeskorpe. Når tæmpehen er flot og sprød sluk for blusset. Tilsæt barbecue sauce salt og peber og lad saucen trænge ind i tæmpehen på den varme pande.
Anret til sidst din sandwich i 3 lag og smør eventuelt brødskiverne med din yndlingsmayonnaise.
Ingredienser
200 g røget tæmpeh
4 spsk barbecue sauce eller lign.
1 stk romainesalat
2 tomater
2 spsk. mayonnaise
1 skt avokado
1 lille rødløg finthakket
6 skiver sandwichbrød
2 spsk limesaft
Salt og peber efter smag