Danmarks mest spiste ret tager skridtet videre. Fyldig og lækker bolognese som vi alle kender den - bare med tæmpeh.
Fremgangsmåde
Bland den revne tempeh med halvdelen af hvidløget, olie, salt, peber, timian og rosmarin - rist dernæst blandingen i 10 minutter ved 220C
Sauter løg, blegselleri, gulerødder og det resterende hvidløg
Tilsæt edikke, grøntsagsbouillon og flåede tomater og lad retten simre i 30 minutter.
Juster smagen med salt, peber og edikke - tilsæt dernæst ristet tæmpeh og lad det koge med i 15 minutter.
Serveres med pasta
Serveringsforslag:
Top med frisk basilikum
Ingredienser
1 dåse flåede tomater
200 g rå tæmpeh revet på groft rivejern eller robot
200 g røget tæmpeh revet på groft rivejern eller robot
120 g grøntsags bouilon
80 g løg
40 g blegselleri
40 g gulerødder
20 g tomatpure/koncentrat
20 g hvidløg (pureret)
20 g rapsolie
8 g salt
8 eddike
2 g peber
1,2 g timian tørret
1,2 g rosmarin tørret
500 g af din yndlingspasta