En fræk taco der bliver anrettet på et salatblad, prøv også med hvid eller spidskål som tacoskal.
Fremgangsmåde
Kog ingredienserne til syltelagen op i en lille gryde og til dernæst det skiveskårne rødløg og lad det koge et par minutter- stil til side og lad det trække.
Riv østershattene i mindre stykker og rist dem hårdt i olien
Rist teryaki tæmpehen sammen med østershattene i et par minutter til det er gennemvarmt.
Tilsæt et par skefulde af syltelagen til panden og kog ind et øjeblik inden tæmpeh og svampe smages til med salt og peber.
Anret blandingen på hjertesalaten og pynt med forårsløg. Server som forret, eller kog ris eller nudler til og nyd retten som et hovedmåltid.
Ingredienser
1 pakke teryaki tæmpeh
pakke østershatte el. champignon 200g
1 spsk olie
1 lille rødløg i tynde skiver
2 stk forårsløg i tynde skiver skåret på langs af forårsløget
Syltelage til rødløg: 1dl æbleeddike-1/2dl sukker-1/2 tsk peberkorn
1 pakke hjertesalat
salt og peber til tilsmagning
Evt. ris eller nudler