Et spyd vækker glæde hos voksne og børn og om sommeren kan du smide dem på grillen.
Fremgangsmåde
Skær tæmpeh i brede men smalle firkanter som vist på billede.
Bland alle marinade ingredienser.
Mariner tæmpehen i minimum 5 minutter.
Vend alle grøntsagerne i lidt olie salt og peber
Sæt tæmpeh, svampe og peberfrugter på grillspyd..
Grill dine spyd eller bag dem i ovnen ca 12-15 min ved 200 grader indtil tæmpeh og grøntsager hår fået farve.
Server toppet med persille eller koriander og lidt citronsaft
Ingredienser
300 g. klassisk tæmpeh
2 peberfrugter i grove tern
250 g. champignon delt på midten
3 spsk rapsolie
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
Bambus grillspyd
1 håndfuld hakket persille eller koriander
1 citron
Marinade:
2 spsk Tomatpure
2 spsk Tamari eller soyasauce
2 spsk Solsikkeolie
1 spsk Fintrevet ingefær
1 tsk Finthakket hvidløg
1 spsk lys sirup eller sukker