Vores Tæmpeh chili er fyldt med protein, fibre og gode smagsoplevelser! Den har en hemmelig ingrediens – øl, det gør den ekstra rig og lækker. Tilføj gerne flere grøntsager eller andre bønner!
Fremgangsmåde
Skær tæmpeh og peberfrugt i tern, snit hvidløg og løg fint.
Opvarm din olie over medium varme i en god tykbundet gryde.
Tilsæt løg, hvidløg, krydderier og Tæmpeh og steg i 5 minutter under jævnlig omrøring.
Tilsæt bønner, paprika, majs,tomatkoncentrat og mørkt øl/vin, bring det i kog.
Skru ned for varmen, dæk delvist og lad det simre i 30 minutter.
For ekstra fylde tilsættes 1 stykke mørk chokolade.
Server med brød eller ris og finthakket forårsløg.
Ingredienser
300 g Tæmpeh
1 løg
4 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 dåse hvide eller røde bønner
3 spsk tomatkoncentrat
1 dåse majs, drænet.
1 peberfrugt
2 spsk chilipulver
2 tsk spidskommen
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1/2 tsk tabasco
1 grøntsagsbouillonterning
2 forårsløg
salt, peber, citronsaft efter smag
1 flaske mørk øl eller brug 3dl vin i stedet for øl