Tæmpeh Stir Fry med Cashewnødder

Er du træt og trist og tung om hjertet? Så skal du spise Tæmpeh Khao Soi suppe! Kan bruges som både hovedret eller forret.

4 Personer - Tilberedningstid 30 minutter

Fremgangsmåde

  1. Skær tæmpeh i tern

  2. Lav sovsen! Pisk alle ingredienserne (undtagen majsstivelse sammen i en skål, indtil de er blandet godt

  3. Mariner tæmpeh i sovsen, lad den trække i 30-60 minutter.

  4. Opvarm 1 spsk olie over medium-høj varme i en stor non-stick stegepande. Tilsæt tempeh (behold sovsen) og steg tæmpeh, indtil den er sprød og gylden.

  5. Tilsæt den resterende olie i gryden, rør grøntsager og cashewnødder i. Sauter i 5 minutter, under omrøring af og til.

  6. Deglasér panden med en smule vand. Tilsæt stivelsen til den resterende marinade.

  7. Fortsæt med at koge i 1-2 minutter mere, indtil saucen er tyknet.

  8. Tag gryden af varmen og server stir fryen varm over byg, ris eller nudler, pynt med dine yndlings toppings.

Ingredienser

  • 300 Tæmpeh

  • 3 spsk olivenolie

  • 1 spsk majsstivelse

  • 2 gulerødder

  • 1 rød peberfrugt

  • 3 stk grønne løg

  • 1 kop ristede cashewnødder

  • ½ dl sojasovs

  • 1/2 vand

  • 3 spsk honning eller ahornsirup

  • 2 spsk riseddike

  • 1 spsk majsstivelse

  • 1 1/2 tsk tørret ingefær

  • 1 tsk hvidløgspulver

  • 1 tsk paprika

  • 2 fed hvidløg