Er du træt og trist og tung om hjertet? Så skal du spise Tæmpeh Khao Soi suppe! Kan bruges som både hovedret eller forret.
Fremgangsmåde
Skær tæmpeh i tern
Lav sovsen! Pisk alle ingredienserne (undtagen majsstivelse sammen i en skål, indtil de er blandet godt
Mariner tæmpeh i sovsen, lad den trække i 30-60 minutter.
Opvarm 1 spsk olie over medium-høj varme i en stor non-stick stegepande. Tilsæt tempeh (behold sovsen) og steg tæmpeh, indtil den er sprød og gylden.
Tilsæt den resterende olie i gryden, rør grøntsager og cashewnødder i. Sauter i 5 minutter, under omrøring af og til.
Deglasér panden med en smule vand. Tilsæt stivelsen til den resterende marinade.
Fortsæt med at koge i 1-2 minutter mere, indtil saucen er tyknet.
Tag gryden af varmen og server stir fryen varm over byg, ris eller nudler, pynt med dine yndlings toppings.
Ingredienser
300 Tæmpeh
3 spsk olivenolie
1 spsk majsstivelse
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
3 stk grønne løg
1 kop ristede cashewnødder
½ dl sojasovs
1/2 vand
3 spsk honning eller ahornsirup
2 spsk riseddike
1 spsk majsstivelse
1 1/2 tsk tørret ingefær
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk paprika
2 fed hvidløg